Opatija – Design Hotel Navis

Cijena na upit

Termin i smještaj po dogovoru


Meridijani i paralele hotela Navis nisu još jedna usputna stanica koju ćete posjetiti i zaboraviti. Njegove koordinate otkivaju najljepšu destinaciju Vašeg putovanja i pričaju priču o mjestu u kojem vrijeme stane.

Provedite noć u predivnom Design hotelu Navis i revitalizirajte se. Doživite ljepotu, doživite Navis!

SOBE S POGLEDOM KOJI ODUZIMA DAH

Nudimo nekoliko tipova soba. Suite superior s pogledom na more dati će Vam osjećaj bolji nego kod kuće. S prekrasne terase pruža se spektakularan pogled na kvarnerski arhipelag, ali jednako očaravajući je i ugođaj koji prevladava u samom apartmanu. Odvojena spavaća soba od dnevnog boravka te dizajnerski namještaj samo su jedan od razloga zbog kojeg ćete poželjeti ostati dan duže. Soba Superior s pogledom na more nudi spektakularan pogled na more. Skladan spoj prirodnih materijala te prekrasnih komada dizajnerskog namještaja ostavljaju poseban dojam. Dizajn i funkcionalnost ključni su za vaš ugodan boravak, a tome pridonosi i mogućnost odabira dva twin kreveta ili jednog king size kreveta.

SPA & BEAUTY

Svaki trenutak proveden u hotelu Navis svojevrsna je terapija. Okruženje i ozračje koje vlada antistresne je naravi. Ipak, vrijeme koje posvetite opuštanju i obnovi vašeg tijela i uma iznimno je dragocjeno. Zbog toga, spa Navis nudi jedinstvene spa programe za njegu vaše kože i tijela te opuštanje uma. Probuditi se usred prelučkog zaljeva s pogledom na Kvarner, jutro započeti osvježavajućom masažom, riješiti se stresa u sauni i kupelji, zaroniti u opuštajući bazen te na kraju priuštiti vašem licu kraljevski tretman hidratacije. To je za nas potpuna definicija odmora koju ćemo vam za zadovoljstvom otkriti!

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN NA VRIJEME!

Kontakt podaci

Termin za koji ste zainteresirani (odaberite na kalendaru ili napišite upit za termin)

Poruka ili napomene vezano za rezervaciju