Opatija – Hotel Astoria ****

Cijena na upit

Termin i smještaj po dogovoru


Hotel Astoria nalazi se u centru Opatije. Svijetao i moderan dizajn hotela divno je kontrastiran vedrom hladnoćom staklenog bara u predvorju, srcu hotela.

Pojedine sobe za goste pružaju nastavak jasnog i izražajnog dizajna. Uživajte u kombinaciji tradicije i dizajna u Opatiji!

SOBE S POGLEDOM KOJI ODUZIMA DAH

Nudimo nekoliko tipova soba. Superior sobe s pogledom na park su sve što Vam je potrebno za ugodan boravak u Astoria hotelu. Superior sobe s pogledom na more omogućuju prekrasan pogled na Jadran i okolne krajolike, kao i moderan i privlačan dekor. Deluxe sobe s balkonom i pogledom na more daju Vam mogućnost da doživite vrhunsko opuštanje na privatnom balkonu s čašom vina u ruci. Apartmani nude prostora u izobilju, stvarajući osjećaj udobnosti što ga čini idealnim za dulji odmor u Opatiji.

SPA & BEAUTY

Kada uđete u Spa & Beauty područje u Vašem plišanom ogrtaču, odmah osjetite opuštajuću aromu eteričnih ulja, a svakim korakom uronite sve dublje u našu hotelsku oazu potpunog mira. Ovdje možete razmišljati i opustiti se. Ponovno otkrijte svoju unutarnju ravnotežu i mir. Ali također napunite, revitalizirajte i steknite obnovljenu snagu za izazove svakodnevnog života.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN NA VRIJEME!

Kontakt podaci

Termin za koji ste zainteresirani (odaberite na kalendaru ili napišite upit za termin)

Poruka ili napomene vezano za rezervaciju