Opatija – Hotel Bristol ****

Cijena na upit

Termin i smještaj po dogovoru


Hotel se izvrsno uklapa u atraktivan ambijent najstarijeg jadranskog turističkog naselja, Opatije.

More, mediteranska klima i okolne planine učinili su Opatiju popularnom turističkom destinacijom. Uživajte u povijesnom duhu Bristol Hotela Opatija!

SOBE S POGLEDOM KOJI ODUZIMA DAH

Svijetli i prijateljski interijer s vješto postavljenim naglascima od drva i luksuznim materijalima jednak je elegantnoj fasadi Habsburškog doba. Uživajte u pogledu s jednog od naših romantičnih balkona prema Mediteranskom moru ili prema klasično inspiriranim vrtovima Angioline. Uživajte u opuštajućoj kupki u ekskluzivnoj kupaonici, posebno dizajniranoj samo za naš hotel.

SPA & BEAUTY

Nađite malo vremena za sebe u našem spa području. Povećajte svoj imunološki sustav koristeći saune, uronite u vedrinu našeg whirlpoola, okrijepite tijelo i dušu biljnim čajem i svježim voćem. Liječite svoje tijelo, um i dušu aromatičnim masažama ili doživite sve pogodnosti toplih vulkanskih stijena tijekom masaže vrućim kamenjem. Ponovno otkrijte prirodni sjaj vaše kože s višeslojnim pilingom, ultrazvukom ili hidratantnim tretmanima. Uživajte u zasluženom Spa Day-u u hotelu Bristol i osjetite kako se vaši duhovi dižu.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN NA VRIJEME!

Kontakt podaci

Termin za koji ste zainteresirani (odaberite na kalendaru ili napišite upit za termin)

Poruka ili napomene vezano za rezervaciju