Kraljevica – Kamp Oštro ***

Cijena na upit

Termin i smještaj po dogovoru


Kamp Oštro položen je uz samu obalu, okružen zelenilom i predivnom borovom šumom.

Kamp je ime dobio po šumovitom poluotoku na kojem se nalazi, a i simbol kampa nije bilo koji svjetionik, već Kraljevčanima omiljena „lanterna“, prekrasna građevina na samom vrhu Oštra iz 1872. godine.

KAMP OŠTRO

Kamp Oštro ime je dobio po šumovitom poluotoku na kojem se nalazi, a i simbol kampa nije bilo koji svjetionik, već Kraljevčanima omiljena „lanterna“, prekrasna građevina na samom vrhu Oštra iz 1872. godine. Otkad kamp postoji, šuma u kojoj se smjestio ostala je ista, ali se kamp, nakon višegodišnjeg zastoja, potpuno promijenio. Tijekom 2010. i 2011. godine, kamp je u cijelosti preuređen te, s potpuno novo uređenim kamp jedinicama, sanitarnim čvorovima i instalacijama te ugodnijom recepcijom, iščekuje stare i nove goste. Kamp može ugostiti do 894 osobe, odnosno ima 298 kamp jedinice. Pored kampa, u sastavu objekta su i apartmani Oštro, 20 kućica s dvije dvokrevetne sobe, kupatilom i kuhinjom za one koji vole prirodu, ali preferiraju čvrsti krov nad glavom.

SMJEŠTAJ

Kamp je veličinom i opremom spreman za prihvat 894 osobe. Veći dio je parceliran, osigurano je dovoljno električnih i priključaka na vodu. Većina kamp jedinica je u hladu tijekom dana. Prostor kampa podijeljen je u tri zone, zone A, B i C, sa zonom A najbliže samom moru pa do zone C, 50 metara od mora, s gornje strane glavne prometnice kampa. Kamp raspolaže i s čvrstim objektima; 20 apartmana za četiri osobe. Svaki apartman ima na katu dvije spavaće sobe, dok su u prizemlju kupaonica i kuhinja s malom natkrivenom terasom.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN NA VRIJEME!

Kontakt podaci

Termin za koji ste zainteresirani (odaberite na kalendaru ili napišite upit za termin)

Poruka ili napomene vezano za rezervaciju