Plovanija – Truffle Hunting

Cijena na upit

Od 15.03.2019.


Sada se i sami možete uvjeriti koliko je potraga za tartufima zahtjevan posao, no istovremeno i zabavan... pogotovo kad radni dan završi s džepovima punim tartufa.

Kao dio promocije istarskog tartufa, Zigante organizira pokazno traženje tartufa. Grupne potrage u Motovunskoj šumi vode iskusni tartufari s posebno istreniranim psima tragačima.

ISKUSTVO LOVA NA NAJSKUPOCJENIJI TROFEJ

Kao dio promocije istarskog tartufa, Zigante organizira pokazno traženje tartufa. Grupne potrage (do 30 osoba) u Motovunskoj šumi, samo kilometar od restorana Zigante, vode iskusni tartufari s posebno istreniranim psima tragačima. Tijekom 1 sata, posjetitelje se upoznaje s osnovama tartufarstva i postupkom traženja tartufa, a tartufari ponekad otkriju i poneku svoju tajnu lokaciju bogatu tartufima.

Od sredine rujna do kraja godine moguće je sudjelovati i u potrazi za bijelim istarskim tartufima kojima je tada sezona berbe. Za razliku od pokaznog traženja tartufa, potraga za bijelim tartufom organizira se u manjim grupama i traje oko 3 sata. Sretni nalaznici sve svoje tartufe mogu zadržati ili uživati u njihovoj intenzivnoj svježoj aromi u fritaji ili tjestenini koje će za njih gratis pripremiti u restoranu Zigante.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN NA VRIJEME!

Kontakt podaci

Termin za koji ste zainteresirani (odaberite na kalendaru ili napišite upit za termin)

Poruka ili napomene vezano za rezervaciju