Stancija Meneghetti – Degustacija vina

Cijena na upit

Termin i smještaj po dogovoru


Pri posjeti “wine hotelu", svim ljubiteljima vina preporučamo da u našoj posebnoj sobi za degustaciju, unutar vinarije, prođete jedan od vođenih programa kušanja vina.

Također, na istom mjestu možete kupiti bilo koje Meneghetti ili Kuća Glavić vino, pojedinačne boce ili setove pakirane u ručno izrađene drvene kutije.

PLODOVI NAŠIH VINOGRADA

Kvaliteta života u suglasju s prirodom koja ga okružuje i štiti - temelj je Meneghetti filozofije. Vinu, kao i svemu što radimo, pristupamo s ljubavlju i znanjem. Značajan plod istarske zemlje svakako je vinova loza i njezini grozdovi. Proizvodimo vina koja odražavaju karakter Istre, koji u isto vrijeme svojim karakterom i kvalitetom prelazi njezine granice.

Kako bi sortama pružili optimalnu podlogu, našu lozu uzgajamo na dvije lokacije.
"Crvena zemlja" jaka je i siromašna zemlja, bogatija kamenom nego zemljom, bogata željezom koje joj daje specifičnu, intenzivnu nijansu crvene boje, i jedinstvenu plodnost. Crvena zemlja udiše zrak s mora, miris mediteranske makije u čijoj se neposrednoj blizini i nalazi, te je posebno pogodna za crvene sorte grožđa.

"Bijela zemlja" je sačinjena od eocenskih lapora, majka je naših bijelih vina. U ovom dijelu Istre tlo je karakteristično sive i bijele boje zbog visokog udjela gline te je posebno pogodno za bijele sorte grožđa koje daju jedinstvena vina izuzetnog okusa i mirisne elegancije.

DEGUSTACIJA VINA

Pri posjeti “wine hotelu", očekivanja su da se ovaj sofisticirani napitak nudi na različite načine. Za sve vas ljubitelje vina preporučamo da u našoj posebnoj sobi za degustaciju, unutar vinarije, prođete jedan od vođenih programa kušanja vina. Također, na istom mjestu možete kupiti bilo koje Meneghetti ili Kuća Glavić vino, pojedinačne boce ili setove pakirane u ručno izrađene drvene kutije.

Program degustacije također je otvoren za vanjske goste, uz posebnu ponudu za grupne ture do 10 osoba. Naravno, za najiskusnije poznavatelje, nudimo izbor Meneghetti arhivskih vina, ograničenu količinu boca koje se mogu kupiti samo u našoj sali za degustaciju.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN NA VRIJEME!

Kontakt podaci

Termin za koji ste zainteresirani (odaberite na kalendaru ili napišite upit za termin)

Poruka ili napomene vezano za rezervaciju